Jsme otevřeni různým formám spolupráce se společnostmi

Proč BEST Brno?

BEST Brno je lokální skupina mezinárodní studentské organizace BEST (Board of European Students of Technology), která působí na Vysokém učení technickém v Brně. Máme zde již dlouholetou tradici (od roku 2005) a za tu dobu jsme si dokázali vytvořit kvalitní a silné know-how, které se předává z generace na generaci. Jsme otevřeni mnoha formám spolupráce se společnostmi. Co Vám můžeme nabídnout?

Studenti

Partnerské společnosti se díky spolupráci na našich projektech mají možnost dostat do přímého kontaktu s aktivními studenty Vysokého učení technického v Brně, kterými jsou jak účastníci našich akcí, tak organizátoři -členové BESTu Brno.

Univerzita

Jsme součástí odboru zahraničních vztahů Vysokého učení technického v Brně, proto našim firemním partnerům můžeme zprostředkovat kontakt s univerzitou a najít různé možnosti spolupráce.

Zviditelnění

Účastí na projektech mají naše partnerské společnosti možnost zviditelnit svou značku a to jednak přímo na půdách fakult Vysokého učení technického v Brně, tak i na sociálních sítích a na webu. Firmy mají během projektů možnost představit portfolio oblasti jejich zájmu a zatraktivnit ho studentům.

Naše akce

BSEC je největší inženýrská soutěž v Brně. U nás v Brně  se BSECu každoročně účastní cca 200 studentů Vysokého učení technického v Brně. Studenti soutěží na 3 fakultách ve dvou kategoriích. Na soutěžních zadání vždy spolupracujeme se společnostmi. V rámci BSECu, také každoročně probíhá i menší JobFair, který se odehrává přímo na půdě jedné z fakult. Účastí se mají společnosti možnost zviditelnit přímo na půdě fakulty a dostat se do přímého kontaktu se studenty.

Letní kurz je akce, která trvá 1-2 týdny. Obvykle má svou akademickou část, která je zaměřená na dané téma (v minulém roce to byla průmyslová automatizace) a sociální část, která je plná různých team-buildingových aktivit. Jeden z takovýchto kurzů probíhá každoročně i u nás v Brně. Spoluprací mohou společnosti podpořit naši myšlenku vzdělávání a  dostat se do  kontaktu s mezinárodními studenty evropských technických škol s vlastním zájmem o danou problematiku.

Tohle není další kariérní akce, kde chodíš po stáncích a borci v obleku tě lámou do své firmy. Tohle je BIT_Hack. Dej nám 2 dny a poznáš zblízka úspěšné firmy, nasaješ atmosféru a zjistíš, jak to vlastně chodí. Na 4 nabitých workshopech získáš kontakty, zkušenosti i nezapomenutelné zážitky. BIT_Hack se letos koná 10.-11.10. na VUT FP. Tak neváhej a klikej na link! 

Pokud Vás zajímají možnosti spolupráce na některém z našich projektů, neváhejte se na nás obrátit

Prezi1

Prezident

Matúš Mandáček
matus.mandacek@bestbrno.com
+420 776 412 380

jakubkohekal

Viceprezident pro získávání zdrojů

Jakub Hekal
jakub.hekal@bestbrno.com

+420 721 425 107